La 17.11. klo 17.45

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja


Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja (2018) · LAJITYYPPI: Komedia, kotimainen · OHJAAJA: Tiina Lymi · PÄÄOSISSA: Heikki Kinnunen, Satu Tuuli Karhu, Sulevi Peltola, Jani Volanen, Elina Knihtilä, Iikka Forss, Mari Perankoski, Kaisa Hela, Janne Reinikainen, Sari Siikander · KESTO: 118min · IKÄRAJA: 12

Mielensäpahoittaja aikoo kuolla, koska kaikki hommat on tehty ja elämästä kadonnut tarkoitus. Mutta juuri kun oma arkku on valmistumassa, Mielensäpahoittajan luo saapuu uusi elämä. Lapsenlapsi, 17-vuotias Sofia on ongelmissa ja tarvitsee isoisänsä jääräpäisyyttä, viisautta ja takan lämpöä. Mielensäpahoittaja taas saa elämäänsä tarkoituksen ja suuren salaisuuden. Vanhan jäärän ja nuoren kaupunkilaistytön yhteiselämässä kahdesta puolikkaasta kasvaa enemmän kuin yksi kokonainen.

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja on mahdottoman hauska ja sydämellinen elokuva mahdottoman vakavasta aiheesta. Edellisen Mielensäpahoittaja-elokuvan nimiroolin näytelleen Antti Litjan saappaita täyttää tällä kertaa Heikki Kinnunen.