Ke 14.11. klo 20.30

R&A esittää: Los Bando


Los Bando (2018) · LAJITYYPPI: Draama, nuoriso · OHJAAJAT: Christian Lo · PÄÄOSISSA: Tage Hogness, Jakob Dyrud, Tiril Marie Høistad Berger, Jonas Hoff Oftebro, Nils Ole Oftebro · KESTO: 94min · IKÄRAJA: 12

 

”Meistä tulee legendoja, me muutamme rock-musiikin pysyvästi!” Norjalaiset kaverukset Grim ja Axel ovat aina unelmoineet osallistumisesta rockin mestaruuskisoihin. Heillä on bändikin: Los Bando Immortale. Bändistä tosin puuttuu basisti, eikä Axel oikein osaa laulaakaan, mitä Grim ei raaski hänelle kertoa.

Kun kaksikolle vihdoinkin kilahtaa kutsu kisoihin Norjan Tromssaan, basisti on löydettävä hinnalla millä hyvänsä – vaikka sitten ottamalla mukaan yhdeksänvuotias sellisti Thilda. Seikkailua kohti kisoja vauhdittaa paikallisen rallikuskin Martinin palkkaaminen kolmikon autokuskiksi, ja pian hurjastellaankin asuntoautolla pitkin Norjaa sekä poliisit että vanhemmat kintereillä. Ehtiikö bändi ajoissa kisoihin, ja pysyykö Axel nuotissa? Entä mikä on Martinin salaisuus?

Christian Lon ohjaama nuorisoelokuva Los Bando on vauhdikas ja humoristinen road movie unelmista, ystävyydestä ja ennen kaikkea rakkaudesta musiikkiin.